Per preservar la intimitat de les models, algunes de les imatges que es mostren a la galeria només son retalls d’imatges senceres.

Naturalitat


A països com Canadà, EUA o Anglaterra, les sessions boudoir no son tabú. Fins a 4 de cada 5 dones menors de 50 anys s’ha fet una sessió almenys un cop a la vida.

l

Privacitat


La clienta decideix sempre fins on poden arribar les seves fotografies, firmant un contracte de drets d’imatge o de privacitat i confidencialitat per la seva protecció.

w

Professionalitat


Abans de començar la sessió decidim quines fotografies volem obtenir i quins són els límits, d’aquesta manera la model se sent segura i això es reflecteix en les fotografies.

Preguntes freqüents:

D'on prové el boudoir?

La paraula boudoir vol dir tocador en francés, i és que l’origen d’aquest tipus de sessió era fotografiar les dames quan s’arreglaven. Tradicionalment eren les núvies qui es feien aquestes sessions per regalar al seu promès, però, aquest tipus de reportatges ha evolucionat molt al llarg del temps, tant en la forma com en l’objectiu, i actualment s’utilitzen per obtenir imatges boniques i sensuals d’un mateix mentre es viu -normalment- una nova experiència.

Per què fer-se una sessió boudoir?

Malgrat és cert que majoritàriament aquests tipus de reportatge es fan per regalar a una persona especial, cada vegada més (i en som defensors) es fan per a un mateix. Creiem que l’autoestima és un dels valors que tothom hauria de tenir per bandera, davant de molts d’altres, i aquesta és una manera d’expressar-la. Sentir-se bé, guapa i sexy davant d’una càmera és la màxima expressió de sentir-se a gust amb el propi cos. A més a més, obtenim imatges fresques i sensuals durant una distesa i agradable estona en la que només vosaltres sou les protagonistes.

Només cossos perfectes?

En cap cas! El primer que hauríem d’expulsar-nos del cap son els cànons de bellesa imposats i sentir-nos bé amb el cos que tenim. Tothom, sense excepció, té una bellesa pròpia, i única que mereix ser fotografiada. Les posicions, la roba, la il·luminació i un llarg etcètera ens ajuden a emfatitzar els trets propis de cada persona, permetent, doncs, imatges úniques en cada sessió.

Quant costa una sessió boudoir?

Roger Baulenas es caracteritza per la flexibilitat i adaptabilitat dels seus serveis i, en conseqüència, el preu és del tot variable. Disposem de diferents tipus de sessions segons la quantitat de fotos finals, si aquestes fotos es fan en estudi o en localització o la forma en que t’emportes les fotos, (ja sigui en digital, còpies simples o per exemple àlbums), fan que el preu variï, adaptant el cost final al pressupost de cada projecte!

Reportatges complerts:

No se encontraron resultados

La página solicitada no pudo encontrarse. Trate de perfeccionar su búsqueda o utilice la navegación para localizar la entrada.

Segueix-nos:

Si us agrada el que veieu o teniu algun dubte, contacteu amb nosaltres:

2 + 1 =