Com treballem:

Estil fotoperiodístic

En el dia D, els protagonistes sou vosaltres, per això la nostra filosofia és que no us adoneu que nosaltres també hi som. Ens mourem sigil·loos per tots els espais per captar les fotos més espontànies i més carregades d’emocions sense que vosaltres, ni els convidats, us sentiu intimidats per una càmara. Ens agrada ser-hi per captar el millor moment, però no el volem forçar ni incomodar a cap dels assistents

Pressupost

El nostre pressupost d’adaptarà a les vostres necessitats. No som partidaris d’oferir packs tancats, sinó que tenim la flexibilitat per cinloure allò que voleu i descartar el que us sembli prescindible. Això ens permet adaptar-nos a les vostres demandes i oferir un preus personalitzats i assumibles en tots els casos.

Contracte

La nostra política d’empresa és la transperència per aquest motiu creiem imprescindible la firma d’un contracte (per part dels nuvis i del fotògraf) on s’estableixen els serveis, els preus, els terminis de pagament, els drets d’imatge, etc. D’aquesta manera teniu la total seguretat del nostre compromís.

Equip

Per tal que la càmera, no pugui ser sota cap concepte, l’excusa per no donar-vos la millor foto, disposem d’un ampli equip amb les millors marques, material de recanvi i tots els complements que ens aporten el suport tècnic per obtenir sempre la foto que volem, siguin quines siguin les condicions a les que ens enfrotem.

Àlbums personalitzables

Feu l’àlbum al vostre gust: trieu mides, formats, materials per les tapes, tipus de paper, estil de maquetació, acabats… Depenent del vostre estil personal, del tipus de casament o de la disponibilitat econòmica, us oferirem un model d’àlbum que s’adapti a les vostres necessitats.

Descomptes exclusius

Donar els millors avantatges als nuvis és sempre la nostra prioritat, és per aixpo que si voleu retallar pressupost total del dia del casament, tenim una selecció d’establiments i professionals de diversos àmbits del sector que ofereixen descomptes únics i exclusius pel sol fet de dirmar el casament amb nosaltres

Reportatges complerts:

No se encontraron resultados

La página solicitada no pudo encontrarse. Trate de perfeccionar su búsqueda o utilice la navegación para localizar la entrada.

Si us agrada el que veieu o teniu algun dubte, contacteu amb nosaltres:

5 + 1 =