14 de juliol de 2018 - Castell de Tous

Laura i Josep
La quarta parella de la mateixa colla que ens tria a nosaltres, un entorn idíl·lic i una previsió meteorològica immillorable: res podia sortir malament.
És 14 de juliol, i ens dirigim directament a Masia Cal Mestre on ens espera en Josep, el nuvi, fotografiem i gravem els seus preparatius per al gran dia. Fa calor però això no ens atura i ens il·lusiona pensar que la resta de dia farà bon temps. Fem la nostra feina envoltats de la família més propera i, emocionats, llegim la carta que s’han intercanviat amb la Laura: comença l’espectacle!

Seguidament anem cap al Castell de Tous on ens espera la Laura, la núvia. Ens la trobem acompanyada de la Carme, la perruquera i maquilladora amb qui ja hem coincidit en altres ocasions. Com sempre, amb ella els preparatius són relaxats i fluids; només tenim la pressió habitual de quan ens espera un gran dia però és una pressió engrescadora. Llegim la carta d’en Josep per la Laura i escoltem el vers del fadrí; les llàgrimes emotives ja fa estona que ronden per l’habitació.

Comença el gran moment del dia, amb en Xevi Font com a mestre de cerimònia que recorda els bons moments de la parella. També parlen amics i familiars dels nuvis i tant a ells com a la resta de convidats se’ls escapa alguna llàgrima, barrejada amb grans somriures de complicitat en tots els rostres.
Un cop acabada la cerimònia, és el moment de fer el reportatge però aquest cop no ens cal anar gaire lluny: els entorns del castell ens fan de paisatge i podem gaudir de magnífiques vistes que ens permeten enllestir aviat i amb uns escenaris preciosos. Fotos exteriors, interiors, romàntiques, divertides, diferents i directe cap a l’aperitiu!
Espai gastronomia (que és també qui gestiona l’espai) ens fa gaudir amb els seus millors plats per un aperitiu. Aprofitem el moment per fer volar el drone i, malgrat les limitacions aèries de l’emplaçament que no ens permeten ser gaire creatius, la posta de sol ens regala una imatges fantàstiques. Seguidament fem les fotos familiars i cap a sala, toca banquet. Un banquet mogut: plats, proves, jocs i sorpreses que ens porten fins al moment del ball. Els nuvis l’inauguren amb un mix format per diverses cançons i l’ambient, ja de festa, s’escalfa ràpid. Els convidats poden gaudir de la música de Mon Produccions, la barra lliure i un photocall.

I fins aquí, un altre casament inoblidable!

Slideshow

Més fotos al ritme de la música en aquest vídeo: gaudiu-lo!

Àlbum de casament

La millor manera d’embolcallar les fotos del casament, un àlbum, en el seu cas amb acabat de pedra gravada

Vídeo

El tràiler del seu reportatge videogràfic

En construcció… disculpeu les molèsties

Contacta’ns

Visita'ns

C/Horta d’en Font, 3 bxs
08560 Manlleu, Barcelona

Contacta'ns

+34 93 851 50 28
roger@rogerbaulenas.com

Horari

De Dimecres a Divendres
de 10 a 1 i de 4 a 7 h
Dm i Ds hores convingudes

Novetats?

Seguiu-nos, estigueu a la última