25 d'Agost de 2018 - El Prat Verd de Malla

Pere i Tània

Un casament “All included”, molts convidats, molts proveïdors, i molts serveis. La pressió era alta, tan alta com les ganes que vam posar en obtenir un reportatge únic, sincer i elegant.

Amb un cel amenaçador comencem al Prat Xic, l’allotjament del Prat Verd. Tot i que pel vent no podem fer volar el drone, comencem aquest casament amb ganes, ens esperen molts convidats, molts serveis a realitzar i uns nuvis que es mereixen que tot surti mil·limetrat i perfecte. En Pere, un figuerenc de cap a peus, acompanyat de la família i ben tranquil comença amb els preparatius.

 

Un cop hem acabat amb el nuvi, ens dirigim cap a casa la núvia, on abans d’entrar per la porta ja notem els nervis! Mica en mica comencem amb els preparatius d’ella, continuem amb el vers del fadrí i acabem amb una mica de reportatge amb el súper Rolls Royce del 62 d’en Quim.  

 

En Pep Poblet amenitza una emotiva cerimònia on els amics més propers hi diuen les seves paraules. Tot i així, entre els parlaments, els vots, les aliances, les firmes i la sortida no sabem quina part escolliríem com a preferida, ja que tot va sortir rodó i el temps finalment ens va permetre gaudir del dia d’aquesta gran parella 

Com que en el seu cas, tenen clar que volen un reportatge de post-boda, en fem un de ben curtet per poder tornar ràpid amb els convidats a l’aperitiu: 10 minuts aprofitant la posta de sol, el cotxe clàssic, i com no, el gosset de la casa!

 

Tornem doncs a l’espai artístic del Prat Verd, on gaudim de l’aperitiu de Tin’s càtering. En Pep Poblet segueix bufant els seus instrument, i nosaltres ens posem a fer les fotos familiars, que en aquest cas, imprimim al moment perquè els convidats se les puguin endur de record el mateix dia.
Un cop els convidats entren a sala, i ja amb l’inestimable ajuda d’en Xevi, de Xevi festes, projectem el vídeo que vam gravar a Girona amb els nuvis anteriorment, un vídeo d’agraïment per a tots els convidats i que servia també per fer l’entrada dels nuvis. Prosseguim amb el banquet on sorpreses, jocs, pastís amb cortina de foc, regals, etc. es combinen amb l’ambient festiu dels més joves.
Els nuvis enceten el ball amb un mix, on entre vals i patxanga ja sabrem com anirà la festa, moguda moguda! Mentrestant s’instal·la un fotomaton per arrodonir-ho tot encara més!  

Uns dies després del casament ens dirigim a Tossa de Mar, fugint del turisme i, de nou, del vent, ens endinsem pel casc antic d’aquest romàntic poble costaner. Com que les “fotos estàndard” ja les vam fer el dia del casament, els nuvis em donen via lliure per la creativitat en aquest reportatge post-boda. Combinat amb les seves ganes de tenir fotos diferents, no parem ni un moment, buscant els millors racons, les millors llums, i l’originalitat que caracteritzi aquest reportatge.  

I fins aquí, un altre casament inoblidable!  

Slideshow

Aquesta és la presentació de fotos que vam regalar als nuvis!

Àlbum de casament

La millor manera d’embolcallar les fotos del casament, un àlbum, en el seu cas amb acabat de pedra gravada

Vídeo

El tràiler del seu reportatge videogràfic

Contacta’ns

Visita'ns

C/Horta d’en Font, 3 bxs 08560 Manlleu, Barcelona

Contacta'ns

+34 93 851 50 28 roger@rogerbaulenas.com

Horari

De Dimecres a Divendres de 10 a 1 i de 4 a 7 h Dm i Ds hores convingudes

Novetats?

Seguiu-nos, estigueu a la última